Home/Nieuws

Gemeenteavond 23 nov. 2016 in de Vredeskerk.

De weg naar één kerkenraad

De algemene kerkenraad heeft in haar vergadering van woensdag 28 september 2016 besloten over te gaan tot de vorming van 1 kerkenraad voor de gehele protestantse gemeente Den Helder, indien de procedures dit toelaten per, 1 januari 2017. In 2014 en 2015 is er in alle wijken een wijkavond geweest met betrekking tot de plaatselijke regeling en de instructies voor de secties (nu nog wijken) en taakgroepen.

Afgelopen weken zijn deze stukken, die in het voorjaar van 2015 waren afgerond, nogmaals bekeken en zijn nog enkele kleine aanvullingen en wijzigingen aangebracht. Deze zijn in rood schuin aangegeven. In de papieren exemplaren niet rood, wel schuin.            

Het zou kunnen dat u met betrekking tot deze aanvullingen en/of wijzigingen nog een vraag heeft. Dit kunt u op voorhand doorgeven via E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of op papier bij een van de leden van de algemene kerkenraad. Op woensdag 23 november zal er een gemeenteavond voor de hele protestantse gemeente worden gehouden.

Deze zal worden gehouden in de Vredeskerk.
Vooraf, om 19.30 is er een Vesper, aansluitend is er de gemeenteavond.
U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

De stukken zijn te vinden op de pagina: De weg naar 1 kerkenraad.