Verkoopdag Handwerkgroep Vredeskerk 18-11-'17

IMG 8105

De jaarlijkse verkoop is weer geweest. Het was gezellig druk en alle dames waren ingeschakeld bij een kraampje met handwerken en verlotingen. Nel was gevraagd om voor de koffie te zorgen. Voor de kerstboom waren leuke dingen gehaakt. De kaarten van Hanny gingen grif van de hand.
De opbrengst was geweldig: € 1070,70

Kijk hier voor meer foto's

 

Verkoopdag handwerkclub 26-11-2016

Een jaar lang hebben ze weer hard gewerkt, de dames van de handwerkclub. En vandaag was het weer zover, de grote uitverkoop en verloting. En net als voorgaande jaren was het er weer gezellig! Met Nel achter de bar, en Hanny die overal een oogje in het zeil hield.

Voor de trekking van de lootjes werd Betsie verkozen, als meest neutrale trekker... :-) De winnaars? De foto's laten het zien! Voorzover ze nog aanwezig waren...

En de opbrengst? Dat kunt u op een later tijdstip in 'de Eén' vinden!

Meer foto's

Handwerkgroep bestaat 45 jaar

Proficiat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met een gebakje, hapje en een goed glas wijn hebben de dames van de handwerkclub hun 45-jarig bestaan gevierd. Op de foto houden een aantal van de jubilerende vrouwen een getal voor zich. Als u de getallen bij elkaar optelt weet u om hoeveel jaar het jubileum gaat. De VVV dames “Vlotte Vaardige Vrouwen”, vonden eigenlijk dat zij de afgelopen tijd al genoeg in het zonnetje waren gezet, maar als je toch al vanaf 29 oktober 1969 met elkaar breit, haakt, borduurt of op andere wijze knutselt voor de kerk, dan mag dat zonnetje nog best een keer extra schijnen.

Proficiat dames, het getal vijftig gloort aan de horizon. De gemeenteleden van de Vredeskerk spreken de wens uit dat de breipennen, haak- en borduurnaalden nog in goede gezondheid door u gebruikt mogen worden.

Cheque van Handwerkclub

Een cheque die bestemd is voor het mede financieren van de nieuwe foto's in de hal/gang van de kerk, waardoor het een stuk gezelliger binnenkomen is geworden.

Lees meer...