Hai Haïti, Hai Bon Repos

 

 

Op 14 november lieten Rik en Charlotte van Egmond (allebei 27 jaar) uit Leiden, alles achter zich; werk, huis, familie en vrienden. Een jaar lang wonen en werken ze in Bon Repos. Het jonge bevlogen stel wil zich een jaar lang inzetten om Hart voor Haïti op de kaart te zetten bij een nieuwe, jonge achterban. En natuurlijk steken ze, waar het verder maar nodig is, de handen uit de mouwen. 

Promo Hai Haiti     Fotoserie   

Hier ziet u enkele van hun vlogs.

 

De kerstkoe is geslacht! 

 

 

 

The Crazy Christmas Caribbean dance

 

 

Wilt u meer vlog's zien, abonneert u zich dan op hun vlog! Dat kan via hun website.
Bekijk hier de website van Hai Haiti

Lieve sponsors van Hai Haïti,

Door rikandcharlie

Allereerst: ontzettend bedankt voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld met jouw gift(en) voor ons werk in Haïti. Misschien heb je het al gezien in onze vlogs, misschien niet, maar we zijn helaas weer in Nederland. De hernia van Charlotte, het plotselinge overlijden van Rik’s vader en de afwezigheid van Johan in Haïti …

Van Bon Repos Haiti naar Stichting Bootvluchteling

Na drie maanden wonen en werken in het kinderdorp van stichting Hart voor Haïti in Port-Au-Prince, moesten we daar om allerlei persoonlijke omstandigheden helaas vroegtijdig mee stoppen. Maar hoe lastig het ook is, ons avontuur gaat verder.Het antwoord op de meest prangende vraag ooit: gaan jullie terug…? En zijn de geruchten waar: gaan jullie echt uit elkaar? In deze vlog geven we antwoord op al je (levens)vragen.

https://youtu.be/_wW5uhTgw_8