Home/Nieuws

Afscheid van de handwerkgroep Vredeskerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

De club op maandagavond gaat helaas niet langer door.
Het ledental bleef slinken,
dus lieten wij vaak klinken
de vraag om nieuwe leden, maar wij kregen geen gehoor.
Nu moeten wij wel stoppen, dat besloten wij in koor.
 

Wij zijn hier dus vanavond voor het laatst weer bij elkaar
om nog eenmaal te beleven
hoe het voelde om te geven
het geld, dat wij verdienden in het afgelopen jaar.
Hier is de laatste cheque en dat voelt best een beetje raar.

En 't was leuk om allerlei namen de revue te horen passeren, en herinneringen te horen van de dames, zelfs de naam van Marjoleins oma kwam nog voorbij, die er toen ook bij was, en waarvan er nu nog twee uit het allereerste begin erbij waren en nog meemaakten dat het eerst bij de dames thuis werd gedaan, toen het nog handwerkgroep de Schooten heette.

Nadat Rens 't één en 't ander had verteld over de besteding van het geld was er koffie met taart, en kregen de dames na de koffie nog een voorjaarsbloemetje uitgereikt namens het wijkteam, als dank voor al hun inbreng en gezelligheid.

Maar 't betekent ook: nooit meer een vitrinekast met mooie handwerken, nooit meer een gezellige zaterdagmorgenverkoop, nooit meer een spannende verloting, nooit meer een extraatje voor de wijkkas, en voor de dames nooit meer de gezelligheid van een avond samen handwerken en veel samen lachen.

We wensen ze hierbij sterkte en hopelijk desondanks nog veel plezier in thuis handwerken, voor familieleden, vrienden en bekenden, waar ze nu zelden tijd voor hadden.
Want één keer een handwerkster, altijd een handwerkster!

En namens de wijkteam, nogmaals: Dames, hartelijk dank voor alles wat jullie voor de gemeente de Schooten hebben betekend! Het was geweldig!!