Home/Nieuws

Verjaardagsfeestje

Vanmorgen vierden we, voor het eerst als Sectie buiten de Linie, de verjaardagen van die gemeenteleden die in dit laatste kwartaal van het jaar 78+ waren geworden of nog worden. Voor de mensen van de Vredeskerk nieuw, voor de mensen van de Johanneskapel iets wat ze al kenden. Al was het ook voor hen nieuw om het nu gezamenlijk te doen.
Nadat Marjolein Klootwijk het verjaardagsfeestje geopend had met een gedicht van Phil Bosman, volgde er een voorstelrondje. En daarna was er koffie met gebak, en een drankje met een hapje. En voor we het wisten waren we twee uur verder, en las Marleen Weijling nog een gedicht voor van Toon Hermans.
Beide gedichten gingen trouwens over oud zijn en ouder worden....

Maar terugkijkend op vanmorgen kan ik alleen maar constateren dat de meesten, ondanks hun leeftijd nog jong van hart en geest zijn.  

Al met al, een gezellige en geslaagde morgen, die zeker voor herhaling vatbaar is. En die herhaling komt er zeker. Want in maart is er een morgen voor alle jubilarissen van 2017 en in mei van de 78+ jarigen in het eerste half jaar van 2018. 
Meer foto's